Ultima oră

Poliţia a reţinut patru bărbaţi care au împuşcat trei tinere din Chişinău

Potrivit reprezentanţilor MAI, s-a constatat că focurile de armă au fost trase dintr-un automobil Mercedes, cu numere de înmatriculare transnistrene. Iurie Cheptănaru, viceministru de Interne, a declarat, ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că infractorii au fost reţinuţi la câteva ore după săvârşirea infracţiunii. Este vorba de patru tineri, Anatol Lazur, fraţii Ion şi Serghei Costin şi Igor Moraru. Fiind în stare de ebrietate, aceştia au ieşit la o plimbare prin Chişinău şi pentru a se distra, au scos arma pneumatică pe care o aveau şi au început să ţintească în trecători. Prima rănită a fost o tânără care mergea pe bd. Mircea cel Bătrân, a doua victimă se deplasa pe bd. Ştefan cel Mare, iar a treia – pe str. Albişoara. Fetele au scăpat cu viaţă, dar au avut nevoie de îngrijiri medicale.

În momentul reţinerii, poliţiştii au descoperit în Mercedes arma pneumatică din care s-au efectuat împuşcăturile. Viceministrul a declarat că astfel de arme sportive pot fi procurate de oricine, fără restricţii.

Cei patru au fost reţinuţi şi li s-a intentat un dosar penal pentru huliganism agravant. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, ei riscă să facă închisoare pe termene de la trei la şapte ani.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *