Timpul.md

Actualitate 10 Octombrie 2019 | 12:47

Portalul de știri Unimedia.info a fost VÂNDUT

Portalul de știri Unimedia.info a fost vândut. Mai exact s-a schimbat proprietarul firmei Miraza SRL care deţine acest portal.  

stfel în loc de jurnalistul Cristian Jardan, care deţinea 100% din firma Miraza SRL, unic asociat a devenit Olesea Banari.

Valoarea tranzacţiei este secretă, dar Miraza SRL are un capital social de 5.400 de lei.

Cristian Jardan a rămas încă administrator, dar acest lucru este pentru o perioadă scurtă. El a refuzat să comenteze informaţia şi să explice decizia de a vinde firma şi instituţia media.

Noul proprietar, Olesea Banari (Bolboceanu) e soţia omului de afaceri Sergiu Banari şi a lucrat anterior în mass-media, deţinând şi administrând portalul stireazilei.md, popular în anii 2009-2011. Ea nu a răspuns solicitării noastre de a comenta achiziţia.


SC Miraza SRL, deținătoarea mărcii înregistrate UNIMEDIA și a site-ului cu același nume, UNIMEDIA.INFO, anunță schimbarea asociatului unic. Astfel, locul lui Cristian Jardan, care a deținut și condus în ultimii 5 ani compania, a fost preluat de jurnalista Olesea Banari.În același timp, Cristian Jardan va rămâne administratorul companiei până la expirarea tuturor contractelor active semnate în 2019.

„UNIMEDIA se află în unul dintre cele mai bune momente din istoria sa de 14 ani. În acest an am reușit obținerea unor rezultate de audiență remarcabile, doborând toate recordurile posibile. Acum însă, portalul are nevoie de investiții pentru a se dezvolta, ceea ce eu nu pot asigura din resurse proprii. Au fost 5 ani intenși în care am reușit să dezvoltăm UNIMEDIA pe cont propriu și practic fără susținerea donatorilor internaționali. Acum urmeaza o nouă etapă. Cred și sunt sigur că totul va fi mult mai bine”, a declarat Cristian Jardan.

„Vom dezvolta, în continuare, primul site de știri din Republica Moldova, astfel încât UNIMEDIA.INFO sa informeze corect, echidistant și la timp, cititorii. Vom investi în calitate și vă promitem multe surprize frumoase”, a declarat Olesea Banari.

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus