Timpul.md

Moldova 22 Septembrie 2021 | 06:51

”Poșta Moldovei” are un Director general interimar nou

 Directorul general al Agenției Proprietății Publice (APP), Eugeniu Cozonac, l-a prezentat echipei Î.S. „Poșta Moldovei” pe noul administrator interimar al entității. Este vorba de Roman Cojuhari, actualul președinte al fracțiunii PAS în Consiliul municipal Chișinău.

Cozonac, a venit cu un mesaj de salut pentru echipa întreprinderii reiterând necesitatea continuă a dezvoltării și modernizării „Poștei Moldovei”, precum și creșterea accesibilității și competitivității serviciului poștal universal, notează Deschide.md.

„Sunt sigur, că odată cu venirea noii conduceri, vom fi martori ai schimbării spre bine la această întreprindere de stat. Dl Roman Cojuhari este specialist în domeniul financiar-bancar. Dumnealui a înregistrat rezultate frumoase în sfera de administrare și gestionare a patrimoniului public, precum și marketing. Cunoștințele și experiența dumnealui vor fi binevenite în dezvoltarea acestei entități publice, serviciile căreia sunt solicitate de către cetățenii din întreaga țară”, a subliniat Eugeniu Cozonac. 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus