Timpul.md

Actualitate 25 Aprilie 2018 | 14:17

POZA ZILEI: Președintele României merge la serviciu cu bicicleta

Preşedintele Klaus Iohannis s-a alăturat azi bucureştenilor care merg la serviciu cu bicicleta. 

Klaus Iohannis a fost surprins miercuri dimineaţă de către jurnaliştii Libertatea chiar în timp ce pedala dinspre reşedinţa oficială, Vila Lac 2, spre Palatul Cotroceni.Şeful statului a profitat de vremea frumoasă şi luni, când s-a plimbat pe două roţi în Parcul Herăstrău. El s-a plâns atunci că traficul din Bucureşti este infernal. Simțindu-se vizată, Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, l-a ironizat și a spus că poate președintele vrea să facă schimb de funcții. 

„Am ascultat declaraţia domnului preşedinte Klaus Iohannis. Apreciez că foloseşte bicicleta, sper că nu doar în acest scop, de a se întâlni cu presa la Arcul de Triumf, pentru că şi eu, şi familia mea folosim bicicleta”, a spus Firea, luni.

Tot în urmă cu două zile, președintele a vorbit cu jurnaliștii și despre sesizarea la CCR cu privire la decizia de nerevocare a șefei DNA, despre mutarea ambasadei României la Ierusalim, precum și despre o mediere între Guvern și BNR.

De altfel, astăzi de la ora 12:00, guvernatorul şi prim-viceguvernatorul BNR se întâlnesc cu preşedintele Klaus Iohannis. Vineri, Klaus Iohannis va avea o întrevedere și cu premierul Viorica Dăncilă și Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor.

Sursa: digi24.roPe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus