Actualitate

Pregătirile pentru Underland Fest 2018 sunt în toi

Aceștia au avut parte de o prezentare muzicală din partea unui anasamblu de tineri interpreți de la Centrul de Excelență în Educație Artistică “Ștefan Neaga”, și au aflat mai multe detalii despre zonele interactive, artiști și mulțimea de suprize a evenimentului, care va avea loc pe 17 februarie.

„Salutăm organizarea unor asemenea evenimente, care contribuie substanțial la promovarea culturii în general, și a celei vinicole, în special. În cadrul evenimentului vor evolua atât muzicieni și trupe consacrate din Republica Moldova, colective artistice de amatori din țară, elevi și studenți de la diverse instituții de educație artistică, cât și artiști de peste hotare. Îndemn publicul să participe la festival, unde fiecare vizitator se poate delecta atât cu vinuri excepționale, cît și cu muzică de calitate” a menționat ministrul Educației, Culturii și Cercetării, Monica Babuc.

“Ne bucurăm că orașul subteran Cricova este gazda celui mai muzical eveniment din Republica Moldova. La această ediție așteptăm cu brațele deschise toți iubitorii de muzică și vin de calitate” a spus directorul Combinatului de Vinuri „Cricova”, Iurie Carp.

Programul

Pe cele patru scene ale festivalului de la ora 12:00 până la 22:00 vor evolua peste 30 de artiști și trupe muzicale din 9 țări – Italia, Ucraina, România, Portugalia, Australia, Franța, Spania, SUA și Moldova.

Evenimentul este organizat de PRofile Agency și Combinatul de Vinuri „Cricova”, cu suportul Ministerului Educației, Culturii și Cercetării și Asociației Naționale pentru Turism Receptor din Moldova.

Vezi aici ce include prețul biletului

Mai multe detalii pe pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/145685622849712/
Sau website-ul oficial: www.underland.md


 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *