Internațional

PREMIERĂ. Prima ţară din care McDonald’s se va retrage. Evenimentul a devenit temă de documentar

Astfel, Bolivia va fi prima ţară din America Latină în care nu va mai exista niciun restaurant al lanţului McDonald’s şi prima ţară din lume unde compania este nevoită să îşi încheie activitatea după peste un deceniu în care a înregistrat pierderi.

Eşecul McDonald’s a devenit subiectul unui documentar – "De ce a dat faliment McDonald’s în Bolivia"- în care se explică motivele care i-au determinat pe bolivieni să prefere alte feluri de mâncare în locul hamburgerilor.

Documentarul include interviuri cu bucătari, sociologi, nutriţionişti şi istorici al căror principal argument este acela că mentalitatea bolivienilor este cea care îi face să respingă acest timp de mâncare.

Toate elementele indică faptul că modul de preparare a mâncării de tip fast food este opus celui din concepţia boliviană. Aici, pe lângă gust, mâncarea trebuie pregătită cu grijă şi în condiţii de igienă. De asemenea, un bolivian apreciază un fel de mâncare după timpul de care a fost nevoie pentru pregătirea lui. Astfel, americanii au ajuns la concluzia că fastul-food-ul nu este potrivit pentru bolivieni.

Sursă: Youtube.com

Timpul.md după Gândul.info

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *