Actualitate

Premierul Filip, revoltat de decizia instanţei în cazul consilierului din Corjeuţi: Îi vom pedepsi dur pe cei care urcă beţi la volan

“Am avut o discuție cu doamna Victoria Iftodi (ministrul Justiției) ca CSM să analizeze dacă judecătorul a luat o decizie corectă pe un caz atât de revoltător”, ascris Pavel Filip.

Premierul a precizat că, în present, se lucrează asupra unui proiect care va înăspri pedepsele pentru șoferii care urcă beţi la volan.

“Asta înseamnă ca mai exista probleme. Cred că ori săptămâna viitoare, ori peste o săptămână vom veni cu modificarea cadrului legal şi vom pedepsi mult mai dur pe cei care consumă alcool la volan”, a precizat premierul.

Amintim că procurorii cer condamnarea la închisoare cu executare a consilierului local din Corjeuţi. Iniţial, acesta a fost condamnat la 3 ani si 2 luni închisoare, cu suspendare, fiind eliberat din arest preventiv din sala de judecată. Sentinţa a fost dată de Judecătoria Edineţ.

Procurorii consideră verdictul prea blând şi au contestat la Curtea de Apel Bălţi sentinţa primei instanţe pe care o consideră ilegală şi insistă pe condamnarea inculpatului la o pedeapsă reală cu închisoare.

Sursa: Timpul.md 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *