Ultima oră

Presa: Putin are o nouă femeie?

Natalia „Barosul” Ragozina este o blonda de 39 de ani, care a castigat toate titlurile majore de box feminin înainte de retragerea sa, în 2009. La apogeul carierei sale, Ragozina – care a fost neînvinsă- a fost recunoscuta drept cea mai buna boxera din lume. În tot acest timp, ea a continuat să apară în reviste Glossy în diverse poziții seducatoare, inclusiv în revista Penthouse, scrie The Daily Beast.

Ragozina și Putin au fost vazuti recent împreună la turneul internațional de Sambo de la Soci, care a avut loc saptamana trecuta. Kremlinul a difuzat o fotografie oficială cu Ragozina zâmbind emoționată în direcția lui Putin.

Lui Putin se pare ca îi plac femeile atletice nu mai putin decat publicitatea propriilor succese sportive. În vârstă de 62 de ani, presedintele rus este cunoscut pentru narcisismul său, deseori apărând în fotografii la bustul gol sau în meciuri de judo, și ocazional în luptele de Arm Wrestling.

Chiar ieri Kremlinul a lansat imagini ale lui Putin și Medvedev „lucrând” la o sala de forţă în Soci.

Despre cât de veridic este zvonul putem judeca după un amănunt important, boxera Natalia „Barosul” are 1,81 metri înălţime, Vladimir Putin – 1,70. Un președinte de țară care pozează la bustul gol pentru mass media internațională puţin probabil că se va afișa vreodată la braț cu blonda de 1,81 metri, care pe deasupra obișnuiește să poarte pantofi cu toc înalt.

„Oficial”, presa din toata lumea il plaseaza pe Putin in relație de cuplu cu fosta campioana de gimnastică Alina Kabaeva (1,66 metri), de la care ar fi avut câțiva copii.
 
Paginaderusia.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *