Timpul.md

Actualitate 24 Iunie 2019 | 02:31

Prietenul lui Dodon, Ramzan Kadîrov amenință Georgia: „până la Tbilisi sunt "doar două sute de kilometri"

Astăzi, liderul Cecen, Ramzan Kadîrov a declarat astăzi că este îngrijorat în legătură cu evenimentele din Georgia. În canalul său de telegrame, el a menționat faptul că "între Tbilisi și Groznîi sunt doar 200 km".

„Vreau să vă reamintesc că distanța "între Tbilisi și Groznîi este doar 200 km”, a scris Kadyrov. El a subliniat, de asemenea, că există aproximativ 1 milion de georgieni care trăiesc în Rusia, care se află în legături de prietenie cu oamenii din țara noastră.

Liderul cecen a menționat, de asemenea, că lumea a învățat cultura, literatura și arta georgiană datorită Rusiei. Există multe popoare în Caucazul de Nord, au multe motive de prietenie și nu una de ură, a remarcat el.

„Doamnă președintă (Salome Zurabishvili - Ed.) greșește profund: Rusia este interesată ca în Georgia să domine pacea, unitatea și armonia ", a concluzionat el.Tot astăzi, la Minsk, Ramzan Kadyrov sa întâlnit cu președintele moldovean Igor Dodon. El a declarat că Igor Dodon i-a promis că va vizita Cecenia înainte de sfârșitul anului 2019.

„L-am invitat pe Igor Nikolaievici să viziteze Cecenia și a promis că va veni la Grozny până la sfârșitul anului!” - a scris liderul cecen pe pagina sa din „VKontakte".

Amintim că în vara anului 2008, armata rusă a recurs la o agresiune militară deschisă în Georgia amenințând că va ocupa capitala georgiană.  

Președintele moldovean Igor Dodon, trăgându-și un selfy cu Ramzan Kadyrov, nu sa complicat să-și amintească care este distanță de la Tiraspol la Chișinău.

Timpul.md

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus