Chișinău

Prima Bancă din Moldova felicită toţi locuitorii capitalei cu Hramul Oraşului!

Echipa BC „Victoriabank” S.A. vine cu urări de prosperitate şi bunăstare pentru toţi locuitorii Chişinăului cu ocazia celebrării celor 576 de ani.

Vom felicita împreună locuitorii capitalei cu prilejul Zilei Oraşului Nostru şi vom sărbători într-o atmosferă deosebită, împreună cu invitații speciali ai sărbătorii, artiști de zile mari, care vor ura Chișinăului "La mulți ani!", pe 14 octombrie în Piaţa Marii Adunări Naţionale.

Surpriza serii, "Madonna" estradei românești, cea mai excentrică şi talentată interpretă, care de la Maria Tănase încoace știe sa cânte fără seamăn "Mărioara de la Gorj", şi la fel de bine împreună cu B.U.G Mafia – Loredana Groza.

Romanticul Cătălin Josan împreună cu Alex Calancea Band, pentru prima dată într-un concert live în Chişinău, va cânta în avanpremieră piese de pe noul album. Prestația va fi susținută de un show incendiar cu participarea trupei de dans Just Friends şi invitata specială din România, Iuliana Puşchilă, finalista concursului Vocea României.

După, Andreea Bănică va încinge Piața Marii Adunări Naţionale în ritmuri disco.

La aniversarea de 576 de ani a Chișinăului ne vom bucura şi de un impresionant foc de artificii, însoțit de muzică. Cu această ocazie, Prima Bancă a mai pregătit o surpriză, susținând iniţiativa Primăriei într-un concert extraordinar organizat în parteneriat cu Primăria municipiului Chişinău pe 13 octombrie, la Palatul Naţional „Nicolae Sulac”, unde vor evolua: câştigătorul concursului „Eurovision-2009”, norvegianul Aleksandr Rybak, îndrăgita interpretă din România – Paula Seling, şi Andrei Jelihovschi – solist al Teatrului „Bolşoi” din Moscova.
Victoriabank Vă aşteaptă cu drag!

La mulți ani, Chișinău, orașul meu drag!  

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *