Actualitate

Primaria va organiza un Forum al oamenilor de afaceri din Chisinau

Primarul general al capitalei, Dorin Chirtoaca, a solicitat organizarea unui Forum al oamenilor de afaceri din Chisinau, pentru luna februarie. In cadrul sedintei operative de la Primarie, edilul municipiului a accentuat necesitatea unui dialog dintre reprezentantii business-ului si autoritatile locale.

Potrivit lui Dorin Chirtoaca, mediul de afaceri se confrunta cu mai multe probleme, la care municipalitatea trebuie sa reactioneze si sa intervina pentru depasirea lor. Primarul general a precizat ca in cadrul vizitei de saptamana trecuta la Expozitia nationala „Fabricat in Moldova”, a initiat discutii cu diferiti reprezentanti ai mediului de afaceri. In urma discutiilor, a subliniat Dorin Chirtoaca, s-a ajuns la concluzia ca problemele nesolutionate de mai mult timp au un impact negativ asupra dezvoltarii business-ului, dar si asupra consumatorilor.

In context, viceprimarul de Chisinau, Mihai Furtuna, a fost desemnat responsabil de organizarea si desfasurarea Forumului oamenilor de afaceri.

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *