Timpul.md

Actualitate 7 Mai 2020 | 11:43

Primarul socialist Ion Ceban aruncă vina pe Guvernul Chicu care ar fi lua decizia RUȘINOASĂ de a întâmpina ajutoarele din România sub un pod

Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban a comentat decizia ca ceremonia de recepționare a lotului umanitar din partea României în lupta cu virusul Covid – 19 să aibă loc sun podul de la Telecentru și nu în PMAN. Ceban susține că nu a fost competența Primăriei să decidă unde să aibă loc evenimentul.

„Sunt autoritățile centrale care își coordonează activitățile ăn această privință și nu ține de competența nemijlocită a Primăriei să intervină cumva în acest proces”, a subliniat edilul capitalei.

În această dimineață, consilierii locali din PPDA au depus un demers la Primărie prin care au cerut ca cele 20 de camioane cu asistență umanitară să fie întâmpinate în PMAN. Asta după ce peste o mie de oameni au semnat o petiție în acest sens.

„Presupun că ei știu ce prevede legea. Nu ține de competența autorităților locale să autorizeze sau nu. Ei au fost dimineață și eu le-am spus că aici trebuie să intervină autoritățile guvernamentale”, a menționat Ion Ceban.

„Eu pot să mă exprim cu diferite păreri, dar există protocol guvernamental în această privință și nu avem decât să ne conducem de el”, a adăugat primarul Ion Ceban, informează  tv8.md 

Anatol Șalaru: „Filip devine complice al afrontului la adresa României”

RUȘINOS! Dodon&Chicu au decis ca ajutorul umanitar oferit de România să fie prezentat sub un pod


 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus