Moldova

Primul contracandidat al lui Pavel Cebanu la preşedinţia FMF

Acesta a emis un comunicat de presă în care îşi exprimă îngrijorarea faţă de situaţia actuală a fotbalului moldovenesc, dar şi se arată indignat de corupţia din interiorul federaţiei.

„Regresul constant din fotbalul moldovenesc, pe care îl urmărim în ultimii ani, managementul prost şi necalificat, efectuat de către federaţia de profil a culminat în acest an cu cea mai proastă evoluţie a selecţionatei de fotbal a Moldovei”, susţine Reniţă. „… Nu mai am de gând să suport şi să fiu victima intereselor de grup şi corupţiei în FMF. Voi propune în viitorul apropiat împreună cu un grup de experţi un program concret de revigorare şi dezvoltare a fotbalului moldovenesc pe baza unor exemple de succes din lume şi pe a dezvoltării talentelor noastre autohtone”, remarcă preşedintele onorific al FC Sfântul Gheorghe.

Valeriu Reniţă califică drept cinism decizia FMF de a face din „Gala fotbalului moldovenesc” un eveniment de milioane. „La sfârşitul unui an cu note proaste la toate capitolele, date chiar de Executivul FMF, când majoritatea cluburilor de fotbal o duc de azi pe mâine, când ne lipseşte elementarul în fotbalul pentru copii, când potenţialii noştri spectatori nu au nici de pâine, dar nici de un bilet la fotbal, Pavel Cebanu, preşedintele FMF, joacă tontoroiul pe mormântul fotbalului nostru, dând o petrecere strălucitoare şi plină de cinism chiar în centrul capitalei. „Gala fotbalului” din acest an costă fotbalul nostru jumătate de milion de lei”.

(I.S.)

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *