Timpul.md

Justiție 24 Septembrie 2021 | 07:08

Procurorii Anticorupție desfășoară percheziții în casa fostului deputat PD, Vladimir Andronachi

Procurorii anticorupție au inițiat percheziții în casa fostului deputat PD, Vladimir Andronachi. Ofițerii au descins și la domiciliile a doi cetățeni din anturajul lui Andronachi. Cei vizați figurează în dosarul fraudei bancare.

Fostul deputat democrat, Vladimir Andronachi, un apropiat al lui Vladimir Plahotniuc a fost pus sub învinuire pe 20 septembrie în dosarul celebrului jaf bancar din 2014, iar în prezent acesta se află în străinătate, pentru niște investigații medicale, spune el.

În această dimineață, procurorii anticorupție au descins nu doar la domiciliul lui Vladimir Andronachi, ci și la domiciliile altor doi administratori care gestionau companii în interesul fostului deputat.

Soția lui Vladimir Andronachi a evitat să răspundă la întrebările reporterilor.

Nadejda Andronachi, soția lui Vladimir Andronachi: "Presa scrie că au loc percheziții la domiciliul dvs. Este adevărat? - Eu nu știu, nu citesc noutățile, nu știu ce scrie. - Procurorii Anticorupție v-au vizitat astăzi? - Eu nu pot vorbi acum, reveniți vă rog mai târziu. La revedere."

Potrivit Procuraturii Generale, detalii privind perchezițiile inițiate vor fi oferite pe parcursul zilei, după finalizarea tuturor acțiunilor planificate.

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus