Actualitate

„Profetul” Renato Usatîi / La toamnă vor avea loc ALEGERI PARLAMENTARE

Potrivit preşedintelui „Partidului Nostru", partenerul şefului statului, Vlad Plahotniuc „a planificat pentru toamnă alegeri parlamentare şi i-a dat lui Igor Nicolaevici indicaţii clare: „Să fie în opoziţie"". Asta deoarece, acesta a învăţat lecţiile PPCD din anii 2000 când, mergând la o colaborare deschisă cu comuniştii, creştin-democraţii au devenit inutili. Totuşi, consideră Usatîi, cu toate neajunsurile comuniştilor, a fi comparaţi cu „gruparea PDM" ar fi incorect.

Nu în ultim rând, Renato Usatîi aminteşte că potrivit practicii din ultima vreme, preşedintele Dodon a semnat toate legile promovare de majoritatea parlamentară, iar în cazul sistemului mixt de vot, chiar el a înaintat-o. „Dacă, de această dată, preşedintele va renunţa subit să promulge legea ipotetică privind regimul de vize, iar regimul din Parlament va accepta asta, chipurile sub presiunea protestelor dodoniste, va fi clar că aceasta este o făcătură pentru umflarea ratingului slugii credincioase a regimului. Dar, este posibilă şi varianta că Parlamentul nici măcar nu va adopta o asemenea lege şi totul va rămâne la nivel de zvonuri, dar Dodon de la posturile lui de televiziune va continua să lupte aprig pentru libera circulaţie a ruşilor în Moldova", a admis Usatîi.

„Dacă însă regimul va merge conform altui scenariu, înseamnă că PSRM şi Dodon nu mai are nevoie de ei, în principiu. Jocul a fost făcut", a conchis politicianul.

Sursa: Partidul Nostru 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *