Timpul.md

Actualitate 27 Martie 2019 | 07:46

PROGNOZA METEO /// VÂNT PUTERNIC, cer noros şi temperaturi în scădere (INFOGRAFIC)

Sfârşitul de martie ne aduce cer noros şi rafale de vânt rece, care vor atinge o viteză de până la 65 de kilometri pe oră. În acest sens, pe tot teritoriul Moldovei, astăzi este Cod Galben de vânt.

Oamenii sunt rugaţi să evite trecerea pe lângă arborii uscaţi, prin apropierea firelor de electricitate şi să nu aprindă focul în spaţiile deschise.

De asemenea, temperaturile continua să scadă pe timp de noapte. Joi şi vineri, minimele în nordul ţării vor fi de minus cinci grade. Pe timp de zi, însă, temperaturile vor varia între şapte şi 13 grade.
Astăzi, la Briceni și Soroca vor fi cinci grade, iar la Bălți cu un grad mai mult. La Orhei se aşteaptă şapte grade, iar la Tiraspol opt grade Celsius. La Leova vor fi nouă grade, iar la Comrat şi Cahul sunt prognozate 10 grade Celsius.

În Capitală, astăzi se vor înregistra opt de grade Celsius.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei, cerul va fi noros. La Madrid şi Roma se vor înregistra 19 grade, iar la Paris 14 grade. La Londra maxima va fi de 12 grade, iar la Berlin nouă grade. La Praga sunt anunţate 10 grade.

La Varşovia va fi cu un grad mai puţin. La Viena, Budapesta şi Belgrad meteorologii prognozează câte 12 grade. La Bucureşti termometrele vor indica 14 grade. La Atena se vor atesta 18 grade, însoţite de ploi. La Ankara nu va fi mai cald de 16 grade. La Kiev va cădea lapoviţă şi vor fi valori de şase grade, iar la Moscova vor fi două grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus