Timpul.md

Actualitate 4 Septembrie 2019 | 10:18

PROGNOZA METEO - Vremea se răcește. Ploi cu descărcări electrice

Vremea a schimbat foaia şi s-a răcorit în toată ţara. Astăzi, sunt prognozate ploi cu descărcări electrice. La Briceni şi Soroca vor fi 17 de grade Celsius. Se vor înregistra 18 de grade la Bălți, iar la Orhei cu un grad mai mult.

La Tiraspol vor fi 20 de grade, iar la Leova maxima va fi de 21 de grade. La Comrat și Cahul se așteaptă 23 de grade.

În Capitală, astăzi se vor înregistra 20 de grade Celsius. Sunt posibile ploi cu descărcări electrice. În următoarele zile, temperaturile vor oscila între 23 și 29 de grade pe timp de zi.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei, cerul va fi variabil. La Madrid se vor înregistra 34 de grade, iar la Roma 29 de grade Celsius. La Berlin se așteaptă 24 de grade, iar la Londra 19 grade. La Paris cerul va fi variabil şi cu 22 de grade în termometre. La Viena şi Praga sunt prognozate 24 de grade, cu un grad mai mult va fi la Belgrad şi Budapesta.

La Varşovia sunt prognozate 22 de grade. La Atena şi Ankara soarele va străluci din plin pe cer și vor fi 31 de grade. La București maxima va fi de 26 de grade. La Kiev meteorologii au prognozat câte 19 de grade, iar la Moscova se vor înregistra 22 de grade Celsius.


Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus