Timpul.md

Actualitate 10 Aprilie 2019 | 07:49

Prognoza METEO 10 aprilie 2019: Cerul va fi variabil, iar în Chișinău temperaturi de peste 22 de grade

Astăzi, cerul va fi variabil iar în partea de nord a țării se așteaptă ploi slabe. La Briceni și Soroca vor fi 17 grade, iar la Bălți cu unul mai mult. La Orhei maximile vor ajunge la 19 grade, iar la Tiraspol şi Leova, la 21 de grade Celsius.

La Comrat și Cahul termometrele vor indica 22 de grade.

În Capitală, astăzi, se așteaptă 20 grade Celsius. În următoarele zile, cerul va fi variabil şi vor cădea ploi de scurtă durată, posibil cu descărcări electrice. Ziua, maximele vor varia între 14 și 19 grade, iar pe timp de noapte, temperaturile vor fi între două și nouă grade Celsius.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid se vor înregistra 14 grade, iar la Paris va fi cu unul mai puţin. La Londra se aşteaptă 11, iar la Berlin maxima va fi de nouă grade Celsius. La Roma şi Viena se anunţă 15 grade, iar la Praga, 13.

La Varșovia sunt prognozate nouă grade. La Budapesta și Belgrad vremea va fi mai caldă, iar temperaturile vor fi de 20, respectiv, 22 de grade Celsius. La București vor cădea ploi slabe iar temperatura va ajunge până la 17 grade. La Atena vor fi 20 grade, iar la Kiev sunt prognozate 18. La Moscova se aşteaptă 14 grade, iar la Ankara maximele vor atinge 15 grade Celsius.


publika.md 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus