Timpul.md

Actualitate 11 Aprilie 2019 | 07:59

PROGNOZA METEO 11 aprilie 2019: Ploi slabe pe întreg teritoriul țări. Chișinău - ploi slabe și temperaturi de 18 grade

Astăzi, cerul va fi noros şi se așteaptă ploi slabe de scurtă durată pe întreg teritoriul ţării. La Briceni și Soroca vor fi 10 grade, iar la Bălți se aşteaptă 15 grade Celsius.

La Orhei maximile vor ajunge la 16 grade, iar la Tiraspol şi Leova se anunţă 18 grade. La Comrat termometrele vor arăta 19 grade, iar la Cahul 20.

În Capitală, astăzi, se așteaptă 18 grade Celsius. În următoarele zile, cerul va fi variabil şi vor cădea ploi de scurtă durată, posibil cu descărcări electrice.

Ziua maximele vor varia între 13 și 18 de grade, iar pe timp de noapte, temperaturile vor fi între patru și nouă grade Celsius.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid şi Roma se vor înregistra câte 16 grade,iar la Paris se aşteaptă 14 grade Celsius. La Londra se anunţă 11 grade, în timp ce la Berlin vor fi şapte grade Celsius.

La Viena şi Varşovia sunt prognozate câte nouă grade, iar la Praga cu un grad mai mult. Maxime de 17 grade vor fi la Budapesta şi Belgrad. În Capitala României va ploua, iar temperaturile vor fi de 19 grade.

Cu un grad mai cald se aşteaptă la Atena. La Ankara vor fi valori de 13 grade Celsius. La Kiev şi Moscova se vor întregistra 16 şi, respectiv, 12 grade Celsius.


Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus