Timpul.md

Actualitate 12 Aprilie 2019 | 08:45

PROGNOZA METEO 12 aprilie 2019: Va ploua pe întreg teritoriul ţării. În Chișinău temperatura va ajunge până la 15 grade

Astăzi, pe întreg teritoriul ţării vor cădea ploi. La Briceni și Soroca vor fi 11 grade, iar la Bălți şi Orhei cu unul mai mult.

La Tiraspol se vor înregistra 14 grade, iar la Leova şi Comrat 15. La Cahul termometrele vor indica 16 grade Celsius.

În Capitală, astăzi, vor fi 15 grade Celsius. În următoarele zile, cerul va fi variabil şi vor cădea ploi de scurtă durată. Ziua maximele vor varia între opt și 15 grade, iar pe timp de noapte temperaturile vor fi între patru și 10.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi senin, pe alocuri vor cădea ploi slabe. La Madrid se vor înregistra 19 grade Celsius, iar la Paris vor fi 13. La Londra se aşteaptă nouă grade, iar la Berlin maxima va fi de şapte.

La Roma şi Viena se anunţă 17, respectiv, 11 grade Celsius. La Praga sunt prognozate opt grade, iar la Varşovia cu unul mai mult. La Budapesta ziua temperaturile vor fi de 14 grade, iar la Belgrad de 10 grade Celsius. La București cerul va fi variabil, cu valori de până la 16 grade. Maxime de 18 se aşteaptă la Atena, iar la Ankara va fi cu unul mai puţin. La Kiev sunt prognozate 11 grade, în timp ce la Moscova vremea va fi mai rece, cu valori de cinci grade Celsius.

 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus