Timpul.md

Actualitate 15 Mai 2019 | 08:12

PROGNOZA METEO 15 mai 2019: Vom avea parte de ploi de scurtă durată cu descărcări electrice

Astăzi, cerul va fi variabil. Izolat vor cădea ploi de scurtă durată cu descărcări electrice. La Briceni și Soroca se vor înregistra 21 de grade, iar la Bălți va fi cu un grad mai mult. La Orhei maxima va ajunge la 23 de grade, iar la Tiraspol şi Leova sunt anunţate 24 de grade Celsius. La Comrat și Cahul termometrele vor arăta 25 de grade.

În Capitală, astăzi sunt prognozate 24 de grade. În următoarele zile, vremea se va mențină caldă, dar vor cădea ploi. Maximele vor varia între 22 și 28 de grade, iar minimile - între 10 şi 15 grade.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi noros, în unele regiuni vor cădea ploi. La Madrid termometrele vor arăat 33 de grade. La Paris şi Londra se vor înregistra 18 grade, iar la Berlin şi Roma sunt anunţate 14 grade. La Viena şi Praga se aşteaptă nouă grade. În capitala Poloniei vor fi maxime de 16 grade, iar la Belgrad va fi cu un grad mai puţin. La Budapesta nu va fi mai cald de 14 grade. La Bucureşti vor fi valori de 21 de grade. La Ankara se va încălzi până la 31 de grade. La Atena şi Kiev sunt prognozate 22 de grade, iar la Moscova 20 de grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus