Timpul.md

Actualitate 24 Aprilie 2019 | 08:02

PROGNOZA METEO 24 aprilie 2019: 17 grade în Chișinău, în următoarele zile maximele vor ajunge până la 21

În Capitală, astăzi, se vor înregistra până la 17 grade Celsius. În următoarele zile cerul va fi variabil. Ziua, maximele vor ajunge până la 21 de grade, iar pe timp de noapte, temperaturile vor fi între patru şi 11 grade Celsius. 

Astăzi, pe întreg teritoriul ţării cerul va fi variabil. La Briceni și Soroca termometrele vor indica temperaturi de până la 15 grade Celsius, iar la Bălți şi Orhei se vor înregistra cu unul mai mult. La Tiraspol şi Leova se aşteaptă 18, la Comrat valorile vor ajunge până la 20 de grade, iar la Cahul maxima va fi de 20 de grade Celsius.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil, iar în unele regiuni vor cădea ploi de scurtă durată. La Madrid termometrele vor indica 12 grade Celsius, în timp ce la Paris şi Londra se vor înregistra 18. La Berlin şi Viena sunt anunţate temperaturi de 24 grade Celsius, iar în capitala Italiei va fi cu un grad mai cald. 24 de grade se vor înregistra şi la Praga, iar la Belgrad cu unul mai puţin. La Varşovia maximele vor fi de 21 de grade Celsius, în timp ce la Budapesta se aşteaptă 22. La Bucureşti, temperaturile vor ajunge până la 19 grade Celsius, la Atena, Kiev şi la Moscova maxima va fi de 22, iar în capitala Turciei, valorile nu vor depăşi 16 grade Celsius.


 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus