Afaceri

Promotie incendiara

Castiga un celular si un autoturism cu „Halba Mare”!

„Halba Mare” de la BALTIKA a reusit sa-si castige simpatia amatorilor de bere de calitate si la preturi accesibile. Brandul BALTIKA continua sa bucure moldovenii cu promotia care va dura pana la 12 decembrie. Poti savura placerea gustului berii rusesti, in cercul prietenilor, dar sa si castigi daruri pretioase, poate chiar un nou celular, iar cel mai norocos jucator va deveni proprietarul unui automobil „Dacia Logan”. In fiecare saptamana, noi si noi castigatori isi ridica premiile de la „Halba Mare”. Circa 100 de participanti la promotie au obtinut telefoane mobile si sticle de bere.

Cum sa devii castigator? E foarte simplu!

Trebuie sa ai o singura optiune: berea chihlimbarie realizata la cele mai inalte standarde – „Halba Mare”. Pentru participarea la promotie e necesar sa cumperi berea „Halba Mare” in sticle de plastic de 1,5 litri sau de 2,5 litri, in orice unitate comerciala din republica. Pe eticheta produsului e mentionat cuvantul „PROMO”. Sub capacele sticlelor concurentii pot gasi unul din insemnele: telefon mobil, sticla de bere, 1,5 l, 2,5 l. Astfel, descoperi desenate cadourile-surprize sub capace, pe care urmeaza sa le ridici la centrele de ridicare a premiilor, in schimbul capacelor.

Berea in sticle de plastic, cea mai aromata

Unul dintre cele mai importante criterii in achizitia bauturii preferate este ambalajul. Rar cine s-ar decide sa cumpere bere pentru o mare companie in ambalaj de sticla – nu e confortabil si poti sa te alegi doar cu cioburile. Sticla de plastic (PET) este cu mult mai practica. „Halba Mare” se vinde anume in asemenea ambalaj. Multi s-ar intreba, in aceste conditii: este oare PET-ul o solutie sanatoasa, ca produsul sa nu-si piarda din calitati? La aceasta intrebare Compania germana VLB (Verzeichnis Lieferbarer Bücher) ne ofera un raspuns de profesionisti, expertizele carora arata ca berea in sticlele de plastic ramane la fel de aromata si delicioasa, fara a suporta schimbari din cauza materialului de plastic. Din acest considerent, anume in sticlele PET se toarna si sucurile, si uleiurile, si otetul, si produsele lactate, chiar si cele pentru bebelusi etc. Astfel, doar in Germania, in 2008, au fost vandute circa 1 miliard de sticle de plastic!

 

 

 

 

 

Nemtii, mari amatori ai berii de la BALTIKA

Sondajele printre clientii companiei dovedesc faptul ca sticlele PET sunt de neinlocuit pentru intalnirile cu prietenii si parteneri la discutii, indiferent de tara de unde provin sau de clima. Se consuma cu orice ocazie: acasa, la petrecere, in sanul naturii sau cu persoana iubita. Apropo, berea in sticle de plastic de la BALTIKA se vinde cu succes si in Germania. Compania a reusit sa treaca cu brio testul la inregistrarea la DPG ((Deutsche Pfandsystem GmbH), organizatie responsabila de controlul ambalajului de unica folosinta, la standardele Legii germane cu privire la ambalarea produselor. Iar berarii din Germania si Rusia declara sus si tare ca cea mai inalta calitate a berii e asigurata anume de sticla din plastic.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *