Timpul.md

Moldova 1 Octombrie 2017 | 12:16

Protest fără simpatizanți la mitingul organizat astăzi de Năstase și Sandu / FOTO

Doar câteva zeci de oameni au răspuns apelului opoziției care organizează astăzi un protest în fața postului public de televiziune.

Din imagini se vede că la locul în care se adună susținătorii liderilor celor două partide a venit doar o mână de oameni.Partidul Acțiune și Solidaritatea și Platforma DA cer ca Moldova 1 să le ofere timp de emisie în direct, câte o oră pe săptămână.

Joi, Moldova 1 a organizat o masă rotundă cu reprezentanții mai multor partide extraparlamentare și a anunțat că le oferă o oră pe săptămână, ca să-și expună ideile și viziunile. Acest lucru i-a deranjat pe reprezentanții PAS și DA, care insistă ca ora dată să le fie oferită în exclusivitate.

Inițiativa lor a fost dur criticată de reprezentanții celorlalte formațiuni prezente la masa rotundă. Mai mult, săptămâna viitoare, tot la Moldova 1, vor avea loc dezbateri între președintele Parlamentului, vicepreședintele Partidului Democrat din Moldova, Andrian Candu, și liderul PAS, Maia Sandu.

Constatăm că manifestațiile organizate de Maia Sandu și Andrei Năstase scad în popularitate, iar fiecare acțiune de acest gen seamănă mai mult cu „flash-moburi” organizate de activiștii civici nu de politicieni de anvergură.


Timpul.md

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus