Horoscop

Racii au astăzi emoţii datorită schimbărilor de la servici

Varsator
Te simti foarte obosit si nu prea ai chef de munca, insa nu ai ce face si trebuie te pui pe treaba, mai ales ca se apropie cateva sedinte foarte importante.

Pesti
Ai parte de vesti bune astazi, mai ales din punct de vedere profesional, poate fi vorba despre o promovare. De asemenea, nu uita ca pe seara trebuie sa faci ceva important alaturi de o persoana din anturajul tau.

Berbec
Din punct de vedere profesional nu se intampla nimic deosebit, insa pe plan personal vei avea parte de cateva momente importante alaturi de partenerul de viata.

Taur
Partenerul de viata te-a surprins intr-un mod placut in urma cu cateva zile si acum te gandesti sa ii faci si tu o surpriza, insa pentru asta vei apela la un amic apropiat.

Gemeni
La locul de munca va fi liniste, nu se va intampla nimic deosebit, insa din punct de vedere personal vei avea parte de cateva discutii nu tocmai placute cu partenerul de viata.

Rac
Te simt foarte agitat si poate acest lucru se intampla din cauza unei vesti primite inca de dimineata. Un coleg de munca te anunta ca vor avea loc unele schimbari la birou si ai mari emotii in legatura cu acest lucru.

Leu
Astrele prevad o zi foarte buna pentru tine, mai ales din punct de vedere personal, pentru ca partenerul de viata iti pregateste o surpriza. Si din punct de vedere profesional o sa ai parte de o zi buna.

Fecioara
Un coleg de munca te cam calca pe nervi si desi te gandeai ca in noul an se va potoli cu comentariile nepotrivite, uite ca nu s-a intamplat si te decizi sa il pui la punct, chiar daca asta inseamna ca vei trece prin momente nu tocmai placute.

Balanta
Nu ai chef de munca, insa colegii se incapataneaza sa inceapa anul cu multe proiecte si vei fi nevoit sa accepti tot ceea ce se intampla in jurul tau si sa faci si tu la fel.

Scorpion
Ai primit o veste buna de la o ruda apropiata si acest lucru te va face sa fii fericit toata ziua. Nici macar volumul mare de munca nu te va supara astazi.

Sagetator
Esti plin de energie si ai chef sa muncesti, asa ca inca de dimineata te pui pe treaba si esti dispus sa faci totul ca la carte. Chiar si acasa o sa te ocupi de un lucru pe care l-ai tot amanat in ultima vreme.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *