Horoscop

RACII se mândresc astăzi cu talentele lor creative

Ai un talentat extraordinar de a anima oamenii, de a da tonul la distractie si de a te bucura de tot ce se intampla in jurul tau. Noaptea dintre ani te poate inspira sa iti pui dorinte indraznete de crestere profesionala si sociala.

Taur

Cel mai probabil, ziua de astazi ti-o petreci in compania familiei sau gandindu-te la cei dragi. Esti foarte iubitor si generos cu membrii familiei dar ti se si raspunde cu aceeasi moneda. Ba mai mult decat atat, ti s-ar putea promite o mostenire sau ti se poate permite accesul la resursele financiare ale cuiva apropiat si ati putea pune bazele unui parteneriat solid si cu bataie lunga.

Gemeni

Talentele tale de povestitor iti sunt evidentiate si stimulate de tranzitul Lunii prin zodia Leului. Iti deschizi cu usurinta inima catre prieteni, frati sau chiar catre vecini, iti place sa impartasesti experientele personale fericite si de ce nu, ai putea lega noi prietenii sau parteneriate. Te preocupi de soarta celor din jur si pe viitor ai putea alege chiar sa ii consiliezi si financiar.

Rac

Tu emani un aer stralucitor datorita stimei de sine crescute si a constientizarii valorii personale. Te mandresti cu talentele tale creative si ti-ar putea trece prin cap noi metode de a le pune in practica, poate chiar prin activitati prestate in strainatate. Pui mare pret pe parteneriate si lucrezi la consolidarea lor fie ca este vorba de cele profesionale sau de relatia de iubire in care esti implicat.

Leu

Binecuvantat de tranzitul Lunii prin semnul tau zodiacal, tu degaji optimism, binevointa, entuziasm si caldura prin toti porii. Oamenii prind cu usurinta drag de tine si poti cuceri fara prea mare efort. Dedica-te activitatilor recreative si implica-i si pe ceilalti, caci nu exista un Maestru de ceremonii mai inspirant decat tine. Sanatatea, nutritia si modul in care gestionezi timpul sunt in atentia ta in perioada urmatoare.

Fecioara

Tu esti discret, nu iti place sa iesi in fata si preferi sa iti acorzi cat mai multe clipe de introspectie in solitudine. Te cauti pe tine si probabil incerci sa iti dai seama cine esti tu cu adevarat. Familia este punctul tau de sprijin, te implineste, iti ofera protectie si siguranta. In viitorul apropiat poti alege sa iti largesti familia prin aducerea pe lume a unui copil sau relatia cu persoana iubita capata mai mult angajament.

Balanta

Activitatile creative sau distractive de grup iti starnesc si iti sustin interesul. Iti place sa stralucesti in lumina reflectoarelor si cu cat audienta este mai mare, cu atat mai bine. Trecerea lui Mercur in zodia Capricornului te determina sa faci planuri de vitor legate de amenajarea spatiului de locuit, esti devotat familiei si caminului si aici investesti toate resursele de care dispui.

Scorpion

Tu pasesti semet in societate, iti place sa punctezi realizarile tale sociale si profesionale de peste an. Esti mandru de statutul tau social si cel mai probabil si banii castigati prin munca proprie sunt satisfacatori sau pe cale sa se apropie de asteptarile si nevoile tale. Stimulat de tranzitul planetei Mercur prin Capricorn, ai putea simti sa iti largesti orizontul cunoasterii, demarand noi studii.

Sagetator

Dornic de libertate, amator sa explorezi noi locuri de pe glob, pe tine Anul Nou te-ar putea prinde peste hotare sau la mare distanta de casa, in compania agreabila a unor prieteni dragi. Esti foarte degajat, iti place sa impartasesti din cunoasterea sau experienta de viata acumulata si poti aborda chiar teme profunde de discutie. Armonia si frumusetea fizica sau spirituala sunt frecventa pe care functionezi.

Capricorn

Sub influenta Lunii in Leu, proiectata in zona transformarii si regenerarii, tu esti provocat sa privesti cu sinceritate si deschidere in viata ta. Poti simti ca experienta personala, indiferent de valenta sa, ori de domeniul de viata vizat, a fost cel mai bun profesor al tau si a contribuit la cresterea si transformarea ta in cine esti astazi. In urmatoarea perioada, tinzi sa te centrezi pe propriile-ti nevoi si interese.

Varsator

Astazi mai mult decat de oricei, iti place sa ai companie si te intovarasesti cu mare drag in special cu persoana iubita. Debordezi de romantism si voiosie, relatiile cu cei din anturaj sunt dintre cele mai frumoase. O persoana influenta ti-ar putea propune un parteneriat. In perioada imediat urmatoare tinzi sa te afunzi in constiinta ta, sa te eliberezi de unele frustrari sau ganduri limitatoare.

Pesti

Ai tendinta de a prelua controlul programului acesti zile, pentru a te asigura ca timpul va fi suficient pentru a realiza tot ce ti-ai propus. Muncesti cu mare drag, esti sustinut de echipa din care faci parte, dar si sefii sunt incantati de rezultatele tale si ti-ar putea adresa frumoase cuvinte de lauda. Viitorul apropiat te provoaca sa investesti timp si energie in grupul sau organizatia din care faci parte.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *