Horoscop

Racii sunt îndemnaţi către o dietă de sezon

Incearca sa te linistesti, cheltuie strictul necesar si dozeaza-ti eforturile, pentru ca energia vitala este fluctuanta. S-ar putea sa primesti un cadou marunt, dar suficient cat sa iti aduca clipe de bucurie. Duminica se anunta intalniri si dialoguri importante cu o ruda sau cu cineva apropiat. Poti calatori pe distante scurte, insa se recomanda atentie sporita la drum. Pe de alta parte sunt momente bune pentru studiu, asimilarea cunostintelor sau pentru planuri de a merge la un curs.

Taur
Sambata esti plin de energie, dornic sa te ocupi de tot si toate, dar mai ales sa te implici in treburile altora. Bine ar fi sa te ocupi doar de treburile tale. Mergi la o sala de gimnastica, la un masaj sau colinda magazinele. Este o zi potrivita pentru inceperea unei diete de sezon. Totusi, starea de spirit este amestecata si doar tu singur iti poti gasi echilibrul interior. Duminca este potrivita pentru a te ocupa de bugetul de venituri si cheltuieli. Este o perioada buna de castiguri din munca depusa la un serviciu, insa fii prudent. Pe de o parte primesti poate chiar sume importante de bani, insa pe de alta parte s-ar putea sa fii nevoit sa dai la fel de mult.

Gemeni
Astrele iti recomanda ca zilele acestea sa fii cat mai discret. Mentalul profund este destul de rascolit de razele Lunii, asa incat detaseaza-te de cotidian si asculta vocea sufletului tau. Iti sunt benefice plimbarile in aer liber, dialogurile cu cineva drag si somnul. Sanatatea gatului este afectata. Exista probleme ascunse in aceasta zona anatomica de care este bine sa tii cont. Duminca te vei simti mai bine, deoarece Luna se va muta in semnul tau zodiacal. Iti revine dorinta de a fi in prim planul vietii si de a te implica in tot felul de treburi mai mult sau mai putin necesare tie. Atentie la relatiile parteneriale, hiba este in terenul tau!

Rac
La sfarsitul acestei saptamani se pare ca vei fi inconjurat de prieteni sau persoane care vor sa te protejeze. Gustul dulce-amar predomina in aceste segment de viata si este bine sa ai in vedere ca de fapt nu ai parte nici de prieteni si nici de protectori. Dorinta ta de a comunica cu cei dragi este umbrita, de aceea sfatul astrelor este de a tacea si de a face planuri in taina doar pentru tine. Duminica iti aduce stari interioare fluctuante. De aici pot aparea probleme de sanatate legate de aparatul respirator si secundar disfunctii ale ficatului si picioarelor. Evita tratamentele alopate pe cat posibil, misca-te mai mult in aer liber si chiar tine o dieta de sezon.

Leu
Sambata, astrele te sfatuiesc sa fii atent la ochii si la gura lumii. Sunt posibile barfe, discutii contradictorii si, oricat ai incerca sa iti explici deciziile sau planurile de viitor, parca vorbesti in vant. Asa incat evita provocarile celorlalti si lasa orgoliul deoparte. Duminca, Luna se muta in zona prietenilor si protectorilor. Atentie ca unele persoane joaca mult teatru in preajma ta. Bine ar fi sa faci o curatenie drastica in randul apropiatilor si mai ales bazeaza-te doar pe fortele tale. Traversam o perioada in care se contureaza premisele unor colaborari cu asociatii sau grupari cu scopuri umanitare, in randul carora ai fi tentat sa te implici.

Fecioara
Finalul acestei saptamani te imbie la vizionarea unei piese de teatru, la vizitarea locurilor incarcate de istorie si arta sau la dialoguri pe teme spirituale. Te-ai putea gandi la calatorii in strainatate, insa bine ar fi sa ramana la nivel de ganduri deocamdata. Cineva aflat peste granitele tarii iti poate da vesti contradictorii. Selecteaza informatiile primite si evita implicarea in problemele celorlalti. Duminca se anunta intalniri si dialoguri in vazul si auzul lumii cu persoane importante. Relatiile sociale au doua taisuri deocamdata, asa incat nu te baza pe cele discutate acum. Atentie la imaginea ta in ochii celorlalti!

Balanta
Capitolul financiar iti poate da batai de cap in acest week-end. Este vorba despre datorii, facturi, taxe si impozite sau despre relatiile cu bancile. Atentie ca tranzitele astrale actuale predispun la incurcaturi in acte si la ispite legate de imprumuturi bancare, investitii si asocieri in afaceri. De retinut ca banii si bunurile de la altii se afla intr-un con de umbra si acolo vor ramane deocamdata. Duminca sunt posibile vesti din strainatate. Sau te poti hotari sa calatoresti undeva departe. Bine ar fi sa pleci doar daca esti fortat de imprejurari si numai dupa o verificare prealabila atenta a tuturor detaliilor.

Scorpion
Relatiile parteneriale te vor solicita destul de mult in acest week-end. Luna in semnul Taurului va aduce multa emotivitate in dialogurile cu ceilalti, insa bine ar fi iti mentii obiectivitatea si neimplicarea in problemele celorlalti. Acum se pot rupe usor colaborari, parteneriate mai vechi sau relatii de cuplu. Unul din motivele neintelegerilor cu cei din jur ar putea fi banii, bunurile comune sau mostenirile. Sunt momente tensionate, in care se pot comite foarte usor greseli legate de administrarea bugetului comun. Recomandabil este sa eviti imprumuturile de orice fel, semnarea documentelor sau angajamentele financiare pe termen lung.

Sagetator
Tu ar trebui sa te ocupi de sanatate la sfarsitul acestei saptamani. Starile tale de spirit fluctueaza mult si de aici va rezulta o sensibilitate accentuata a intregului organism. Nu se recomanda consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale pe cat posibil. Se pare ca nemultumirile tale interioare vin de la serviciu si de la relatiile parteneriale. De fapt, in fiecare sector al vietii lucrurile stau asa cum le vezi tu sau cum te raportezi la ele. Recomandabil este sa iti schimbi atitudinea fata de tot si toate. Chiar daca se sfarseste o etapa la serviciu sau intr-o relatie parteneriala, se face loc pentru altceva mult mai bun si de folos.

Capricorn
Zilele astea se anunta furtuni sentimentale sau, functie de caz, va trebui sa te ocupi de copii. Esti foarte sensibil si vulnerabil sufleteste, de aceea fii prudent. Incearca sa te detasezi de provocarile celorlalti. Exista riscul abandonarii unei relatii sentimentale, insa asa ar fi cel mai bine deocamdata. Ocupa-te mai mult de hobby-urile tale si inveseleste atmosfera din jurul tau prin organizarea agapelor surpriza. Duminca s-ar putea sa te confrunti cu probleme de sanatate sau sa revina in atentia ta activitatile de la serviciu. Odihneste-te si foloseste remediile bunicii pentru a-ti imbunatati starea de spirit.

Varsator
Treburile gospodaresti sunt cele mai potrivite activitati in acest week-end. Sunt necesare reparatii serioase in spatiul locativ sau reamenajari ce nu mai suporta amanare. Ocupa-te pe indelete de tot ce tine de patrimoniu, pentru ca pot exista incurcaturi in documente sau neintelegeri cu membrii familiei. Pe de alta parte, dorul de copilarie si personajele ei iti da tarcoale. Rasfoieste un album cu poze, stai de vorba cu o ruda draga sau viziteaza locurile natale. Atentie la relatiile sentimentale! Venus retrograda in acest segment de viata te provoaca la o noua abordare a iubirii si implicatiilor ei.

Pesti
Se pare ca tu pleci intr-o mica excursie in acest week-end. Ori la vreo ruda, ori la vreun prieten ce are nevoie de ajutorul tau. Relatiile cu persoanele apropiate sunt destul de vulnerabile, astfel incat bine ar fi sa nu te impovarezi cu problemele altora. Selecteaza informatiile primite si ofera-ti ajutorul numai dupa ce iti rezolvi treburile tale. Duminica, astrele te sfatuiesc sa te ocupi de activitati gospodaresti sau macar sa fii alaturi de membrii familiei. Este nevoie sa pui la punct detalii legate de patrimoniul familial si cu greu se va cadea la pace. De aceea, aloca-ti mai mult timp si rabdare pentru cei dragi.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *