Actualitate

Răcire dramatică după temperaturi de 25 de grade Celsius. De marţi, vremea se schimbă în toată ţara

Potrivit specialistului ANM, răcirea începe de astăzi, în nordul ţării. Asta, în timp ce în sud va fi foarte cald pentru această perioadă, cu temperaturi ce depăşesc 25 de grade în Capitală.

De marţi, însă, vremea se schimbă şi în partea de sud. Va fi frig în toată ţara. În sud, vom trece de la temperaturi de 25 de grade, la cel mult 14 grade Celsius.

O răcire puternică, de peste 10 grade, în mai puţin de 24 de ore, spune Florinela Georgescu.

Atenţie, miercuri şi joi. Directorul executiv al ANM avertizează că în dimineţile de miercuri şi joi, în regiunile intracarpatice se vor înregistra chiar şi minus 6 grade Celsius, favorizând apariţia brumei, un fenomen extrem de periculos pentru copaci, dacă aceştia au înflorit.

De asemenea, spune specialistul ANM, la munte îşi vor face apariţia ninsorile.

Din nou cald, la sfârşitul săptămânii
Spre sfârşitul săptămânii se încălzeşte din nou, cu temperaturi care vor urca spre 20 de grade.

"Există voci care spun că în primele zile ale lunii aprilie va iar un episod de răcire", a declarat Florinela Georgescu într-o emisiune TV.

În prima săptămână din aprilie, spune directorul ANM, valorile temperaturilor vor fi în apropierea normelor – undeva în jur de 15 grade Celsius. Apoi, spre mijlocul lunii, se va încălzi.

Vremea de Florii şi de Paşte
Este de aşteptat ca vremea să fu fie la fel pe parcursul tuturor zilelor libere din minivacanţa de Paşte. Potrivit specialistului, vremea va fi una schimbătoare.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *