Timpul.md

Actualitate 3 Septembrie 2019 | 13:30

Război între un Carp (ACUM) și Novac (PSRM): „Spre deosebire de unii care au FALSIFICAT alegerile la CNA și au făcut înțelegeri la CC pe la miez de NOAPTE în subsoluri, prefer să mă văd în spațiu public”

Deputatul socialist Grigore Novac l-a fotografiat astăzi pe ascuns pe colegul său de coaliție din Parlament, deputatul Blocului „ACUM”, Lilian Carp, în timp ce ultimul s-a întâlnit într-un parc cu șeful de la „Căile Ferate”, plecat într-un concediu prelungit, Iurie Topală. 

„Interesant tablou de dimineață... Însă, pe lângă toate acestea, aș recomanda partenerilor din majoritatea parlamentară să se abțină de la astfel de întâlniri cu elemente corupte cum ar fi domnul Topală... Astfel de acțiuni știrbesc din imaginea actualei guvernări... Chiar dacă la astfel de întâlniri participă domnul Carp, care pretinde că este moralitatea națiunii și periodic ne citește lecții în stilul său”, a comentat socialistul.

În replică, deputatul Carp a spus că s-a întâlnit cu Topală ca acesta să-i transmită documente legate de cazul semnalat de el într-o conferință de presă recentă, când a sesizat Procuratura Generală despre schema de la nodul feroviar din Bender, unde angajații ar vinde ilegal cupru și a aluminiu de la vagoanele casate.

„Văd că Grigore Novac își face griji și nevoi că am avut o întâlnire cu Topală. Azi, la solicitarea dlui Topală, am avut o întâlnire pentru a-mi transmite actele prin care CFM a sesizat Comisariatul de poliție din Benderi referitor la declarațiile pe care le-am făcut în conferința de presă. Dle Novac, așa, ca fapt divers, eu, spre deosebire de unii care au falsificat alegerile la CNA și au făcut înțelegeri la CC pe la miez de noapte în subsoluri, prefer să mă văd în spațiu public”, i-a răspuns Carp socialistului Novac.

Ziarulnational.md

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus