Timpul.md

Sport 29 Iunie 2018 | 00:39

Război total diseară, în Franța-Argentina! Tactica neobișnuită pregătită de Sampaoli: ce se întâmplă în atac + declarații tari: "Vom intra cu cuțitul în gură"

Franța - Argentina e primul supermeci al optimilor de finală de la Cupa Mondială, iar selecționerul "pumelor" a pregătit o tactică specială. Partida va începe la ora 17:00.

Selecționerul Jorge Sampaoli a jucat până acum cu un singur vârf de careu, care a fost fie Sergio Aguero, fie Gonzalo Higuain. Presa spaniolă scrie însă că Sampaoli îl va folosi pe Messi pe post de fals număr nouă, iar pe teren ar urma să se afle și prietenul său Pavon.

Asta înseamnă că Argentina nu va avea pe teren niciun atacant veritabil, însă acest lucru îi va da mai multă libertate și mai mult spațiu de acțiune lui Messi.

"Suntem încrezători în puterile noastre şi veţi vedea că jucătorii sunt puternici din punct de vedere mental, ceea ce le va permite să joace cu determinare, cu inima, pentru a înfrunta posibilitatea de a trece în runda următoare. Le vom face viaţa grea francezilor. Vom intra cu cuţitul în gură!", a spus Sampaoli, într-o conferinţă de presă.

Tabloul complet al "optimilor"

Franța - Argentina, 30 iunie, ora 17:00; Kazan

Uruguay - Portugalia, 30 iunie, ora 21:00; Soci

Spania - Rusia, 1 iulie, ora 17:00; Moscova

Croația - Danemarca, 1 iulie, ora 21:00; Novgorod

Brazilia - Mexic, 2 iulie, ora 17:00; Samara

Belgia - Japonia, 2 iulie, ora 21:00, Rostov

Suedia - Elveția, 3 iulie, ora 17:00; Sankt Petersburg

Columbia - Anglia, 3 iulie, ora 21:00, Moscova
 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus