Timpul.md

Actualitate 18 Ianuarie 2020 | 09:13

Reacția fostului prieten al lui Dodon, acuzat că ar fi publicat pozele din vacanțele de lux: Dacă rămâne președinte, RENUNȚ la cetățenia R. Moldova

Igor Grigoriev, fostul coleg de facultate al lui Igor Dodon, pe care șeful statului l-a acuzat că ar fi pus la dispoziția presei pozele pe care președintele le-a făcut în vacanțele sale de lux, a anunțat că nu are nicio legătură cu asta și că a părăsit Republica Moldova.

Grigoriev susține că se află acum în Spania, acolo unde și-ar fi găsit un loc de muncă după echivalarea diplomei sale de studii.

„Cât ține de declarațiile domnului Dodon, că eu mă simt frustrat și supărat…, pot să spun cu certitudine, că sunt supărat numai pe mine, iar ceea ce apare despre el și anturajul său, arată cât de tare sunt supărați și indignați cetățenii Republicii Moldova pentru toate acțiunile politice ce la face el, Igor Dodon, ca persoană publică, politician și cetățean. Este necesar domnule Dodon să trageți concluzii, poate să vă cereți scuze de la cetățenii acestei țări, cred că este pentru ce!!!”, a scris Grigoriev pe Facebook.

El a mai menționat că el și familia sa așteaptă redobândirea cetățeniei române „ca să ne simțim și noi cetățeni liberi ai României și Uniunii Europene”.

„Și dacă va fi domnul Dodon la moment încă Președinte al Republicii Moldova, atunci o să depun cerere de refuz la cetățenia Republicii Moldova. Sincer, scriu aceste rânduri cu lacrimi în ochi, dar aceasta este realitatea și aceasta cu părere de rău este TRAGEDIA REPUBLICII MOLDOVA”, a mai scris Grigoriev pe Facebook.

El apare în mai multe poze publicate ieri de către presă, din călătorii ale lui Dodon în mai multe destinații de lux. Șeful statului l-a acuzat pe Grigoriev că le-a pus la dispoziția jurnaliștilor.

cotidianul.md

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus