IT&C

Realitatea trece Prutul

Grupul roman „Realitatea-Catavencu”, din care face parte si postul de televiziune „Realitatea TV”, intentioneaza sa deschida un canal national de televiziune in RM. Anuntul a fost facut de catre presedintele grupului, Emil Hurezeanu, care a mai precizat ca pregatirile pentru lansarea acestui post au inceput deja.

„Chiar daca perioada dificila prin care trece piata de media inca nu s-a incheiat, actionarul majoritar a decis continuarea planului de investitii concomitent cu reorganizarea si restructurarea intregului grup. Dezvoltarea si consolidarea mediei electronice (on-line, radio, TV), precum si ridicarea nivelului profesional al angajatilor vor fi prioritati nu numai in planul de investitii, dar si obiectivul principal al managementului la nivel de grup”, a precizat Emil Hurezeanu.

Potrivit reprezentantilor grupului, vor continua investitiile incepute, in on-line si radio, si vor fi exploatate toate oportunitatile de business, inclusiv prin achizitii. Echipa de conducere care va administra aceste viitoare proiecte va fi marita prin cooptarea lui Sergiu Toader care, pe o perioada de cinci ani, va indeplini functia de project manager la nivel de grup. „Realitatea-Catavencu” include televiziunea de stiri „Realitatea TV”, una dintre cele mai importante din Romania, postul „The Money Channel”, agentia NewsIn, ziarele „Business Standard”, „Cotidianul” si „Money Express” si radiourile „Realitatea FM”, „Radio Guerrilla” si „Gold FM”.

Dupa NewsIn
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *