Timpul.md

Actualitate 24 Aprilie 2018 | 10:13

Religie sau politică? Declarațiile șocante ale Mitropolitului Moldovei și Bucovinei

Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei, Înaltpreasfinţitul Teofan, le-a spus luni la slujba de Sfântul Gheorghe celor peste 1000 de credincioşi din Botoşani că urmează referendumul pentru ocrotirea familiei. IPS Teofan le-a spus oamenilor să vină la vot, însă nu singuri, ci să aducă şi câte 50 de persoane, fiecare.

“Dacă Dumnezeu ne va binecuvânta şi în primăvara asta sau la începutul verii, în cele din urmă, mai marii ţării vor da ascultare glasului poporului, să se organizeze acel referendum pentru ocrotirea familiei - bărbat cu femeie - să nu fie nimeni din cei de faţă, care să lipsească, Doamne fereşte, la un asemenea eveniment şi, împreună cu dumneavoastră să aduceţi cel puţin câte 50 de persoane ca să se vadă care este dorinţa oamenilor.”, a spus Înaltpreasfințitul Teofan, potrivit Stirileprotv.ro.

Votul final asupra proiectului de revizuire a Constituţiei va fi dat în Senat. Dacă acest lucru se va întâmpla, românii vor fi chemaţi să spună dacă sunt de acord cu redefinirea familei în Constituţie ca fiind uniunea dintre un bărbat şi o femeie şi nu între soţi, cum este în prezent. Social Democraţii au anunţat deja că şi-ar dori ca acest referendum să aibă loc în luna mai.

Sursa: stiripesurse.ro

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus