Actualitate

Renato Usatîi a părăsit o emisiune SUPĂRAT că moderatoarea îi adresa întrebări

Au întrecut măsura. Morari (moderatoarea Natalia Morari, n.r.) şi Nantoi (analistul politic Oazu Nantoi, n.r.) s-au descurcat de minune cu rolul de idioţi utili. Acum în joc vor interveni aşa zişii analişti salarizaţi. Eu nu particip în această bucătărie. Dacă vă place să fiţi marionete, nu aveţi decât. Doar că fără mine”, şi-a explicat Usatîi gestul pe un site de socializare la scurt timp după ce a părăsit emisiunea.

Moderatoarea l-a întrebat pe Usatîi de ce făcut publică doar informaţia care îl culpează pe Filat şi cine este autorul interceptărilor convorbirilor telefonice dintre Filat şi Shor? Dacă la prima întrebare Usatîi a dat asigurări că va da publicităţii înregistrările convorbirilor telefonice cu ceilalţi politicieni la momentul potrivit, atunci la cea de a doua întrebare a evitat să răspundă. „Eu nu vreau să divulg sursa, dar nici nu le-am făcut eu. Interceptările le-am primit tot de acolo de unde am aflat şi despre tranzacţiile dubioase de la BEM. Eu mai deţin şi alte convorbiri cu politicienii şi de asta se tem toţi din Parlament de mine şi PSRM la fel”, a declarat Usatîi.

După reluarea emisiunii în urma plecării lui Usatîi, Natalia Morari şi-a cerut scuze de la spectator şi a spus că deşi regretă, îi respectă decizia lui Renato Usatîi.
 
Sursa: IPN

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *