Timpul.md

Actualitate 23 Mai 2020 | 09:08

Reniță cere demisia in corpore a actualei guvernări: „Limbajul bădărănesc al lui Igor Dodon este perpetuat de către Ion Chicu”

 

Deputatul Iurie Reniță cere demisia in corpore a actualei guvernări, după ce prim-ministrul Ion Chicu l-a atacat direct pe europarlamentarului Siegfried Mureșan pe rețelele sociale. Reniță este de părere că declarațiile lui Chicu sunt iresponsabile și astfel de demnitari nu reprezintă Republica Moldova.

„După declarațiile incalificabile și total iresponsabile ale prim-ministrului Ion Chicu, susținut de coaliția PSRM și PD, în frunte cu Igor Dodon, Pavel Filip și Dumitru Diacov, se impune o demitere in corpore a acestei guvernări antiromânești și antieuropene. Limbajul suburban și bădărănesc al lui Igor Dodon este perpetuat de către discipolul și subalternul său, Ion Chicu. Profund regretabil că aceste persoane și forțe politice conduc astăzi Republica Moldova. Este utilizată și pusă în aplicare terminologia ideologică și politică din perioada naftalinizată a Komintern-ului și a “glorioasei URSS” vis-a-vis de România. Ura patologică față de tot ce-i românesc și proeuropean din partea lui Dodon și Chicu îi descalifică în cel mai dezonorabil mod și confirmă calitatea acestora de conserve rusești. Cu certitudine că aceste persoane nu ne reprezintă pe noi”, a scris deputatul pe pagina sa de Facebook.
 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus