Timpul.md

Actualitate 13 Martie 2017 | 16:46

Reprezentanta Rusiei la Eurovision ar putea să nu evolueze la Kiev (video)

Iulia Samoilova, reprezentanta Rusiei la Eurovision Song Contest 2017, ar putea să nu mai evolueze pe scena de la Kiev în cazul în care își va exprima sprijinul pentru anexarea Crimeei de către Federația Rusă. Acest fapt a fost făcut public de către consilierul Ministerului Afacerilor Interne al Ucrainei, Anton Gerashchenko, potrivit Tvrain.ru.

Potrivit acestuia, dacă reprezentanta Rusiei va face declarații politice, îi va fi interzisă intrarea pe teritoriul Ucrainei: „Dacă Iulia nu a declarat în public că susține alipirea Crimeei, dar și agresiunea împotriva Ucrainei, atunci nu văd nicio problemă. Dacă este un om de artă, atunci noi vom fi bucuroși ca reprezentantul Rusiei să evolueze”.

Anterior, șeful proiectului „Maidanul afacerilor externe”, Andrei Klimenko, a scris pe pagina sa de Facebook că pe 27 iunie 2015, Iulia a evoluat alături de Gazmanov și Lolita, la un concertul care a avut loc la Kerci, pe teritoriul ocupat al Crimeei.


Anterior autoritățile de la Kiev au interzis și altor personalități din Rusia să intre pe teritoriul Ucrainei, dacă acestea s-au expus cu privire la anexarea Crimeei de către Federația Rusă. 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus