Actualitate

Republica Moldova rămâne în sistemul Carte Verde până în iunie

Consiliul Birourilor de la Bruxelles a decis amânarea deciziei de suspendare a Republica Moldova din sistemul internațional Carte Verde până la ședința Adunării Generale, programată pentru luna iunie, se arată într-un comunicat de presă al Biroului National al Asiguratorilor de Autovehicule din Republica Moldova.

În aceste condiții, Chișinăul va rămâne în continuare sub monitorizarea strictă a Consiliul Birourilor de la Bruxelles, urmând ca Adunarea Generala să decidă dacă există sau nu motive pentru revocarea deciziei.

Astfel, Biroul National al Asiguratorilor de Autovehicule precizează ca proprietarii autovehiculelor înmatriculate în Republica Moldova vor putea sa achiziționeze polițe "Carte Verde" și după data de 1 aprilie 2016, în punctele autorizate ale asiguratorilor emitenți "Carte Verde". Polițele de asigurare care au fost achiziționate până în prezent, precum și cele care vor fi procurate după data de 01 aprilie, dar a căror valabilitate nu depășește 31 decembrie 2016 vor rămâne în vigoare până la expirarea lor.

sursa: radiochisinau.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *