Actualitate

Românca de 20 de ani găsită moartă pe câmp, în Italia, şi-a pus capăt zilelor. Fata s-ar fi certat cu iubitul ei înainte să comită gestul extrem

Tânăra româncă găsită moartă, luni, pe un câmp din Busto Arsizio, Italia, şi-ar fi pus capăt zilelor. Fata de 20 de ani s-ar fi certat cu iubitul ei înainte să comită gestul extrem.

Potrivit prealpina.it, românca a decis să-şi pună capăt zilelor, înghţind un cocktail de pastile cu alcool, după ce s-a certat cu iubitul ei.

Tânăra ar mai fi încercat să se sinucidă cu câteva zile înainte de tragedie.

Datele preliminare în urma efectuării autopsiei arată că nu au fost găsite urme de violenţă pe trupul fetei. Rămâne de stabilit dacă tânăra a murit în locul unde a fost găsită sau dacă cineva a pus acolo cadavrul.

Românca a fost găsită moartă pe un câmp din Italia
În viziunea anchetatorilor, prima variantă ar fi cea valabilă, mai ales că fata cunoştea foarte bine locul în care a fost găsită. Se pare chiar că, în acea zonă, ea şi iubitul îşi plimbau câinele.

Reamintimă că românca a fost găsită moartă, luni, în Busto Arsizio, o localitate din apropierea orașului Milano, din Italia. Trupul se afla într-o stare avansată de degradare.

Femeia a fost găsită întâmplător de un bărbat care tăia iarba pe terenul său.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *