Constantin Tănase

Rugă către Rusia-mumă

Un fum negru cu miros înecăcios de ruși arși a acoperit orașul. E o priveliște apocaliptică, ceva care nu poate fi văzut nici în filmele de groază americane. Haite de canibali păroși și fioroși cu chip de unioniști români ard pe ruguri mieii de jertfă ai consensului interetnic – „reprezentanții națiunii ruse”. Fiara securisto-unionistă din RM, formată din moldoveni românizați pe bani, slugoi ai serviciilor secrete românești, fiind bine dotată de România imperialistă cu chibrituri unioniste și gaz expansionist și românizator, în ura lor demențială față de ruși, aprind focare de ură rasială în care sunt aruncați bieții „reprezentanți ai națiunii ruse”.  Chișinăul este zguduit de violență. Mii de „reprezentanți ai națiunii ruse” încearcă să se salveze de acest coșmar fugind spre Aeroport și Gara Centrală. În zadar însă! În apropierea Aeroportului și în fața Gării fumegă crematorii și ard rugurile unioniste, aprinse de dulăii presei finanțate de România. Haitele de românizatori îi vânează pe nenorociții „reprezentanți ai națiunii ruse”, le scot ochii cu căngi unioniste și-i aruncă în flăcări!

Nu numai noaptea, dar și ziua, străzile Chișinăului sunt pustii. Nu mai auzi, ca înainte, nici vorbă rusească, nici moldovenească. Peste tot numai limba colonizatorilor români adusă de peste Prut. Bandele de moldoveni analfabeți românizați țupăiesc ca niște canibali în jurul rugurilor, scot chiote lugubre și flutură drapele tricolore fasciste. Mirosul de carne de rus ars îi incită și mai mult pe acești hingheri românizatori și de aceea îi aruncă în flăcări pe „reprezentanții națiunii ruse”, unul după altul, fără pauză și intermitențe.

R. Moldova s-a scufundat în noaptea obscurantismului unionist și a inchiziției românizatoare. Din cauza României, în R. Moldova au dispărut ziarele, posturile de radio și televiziune rusești. Klimenko, Tkaciuk, Lascionova și alți prieteni adevărați ai moldovenilor nu-și mai au loc la Chișinău. Foarte puțini au reușit să fugă și să se salveze. Cei mai mulți au fost arși ori răstigniți. Ca după răscoala lui Spartacus, drumurile R. Moldova sunt țesute cu stâlpi pe care-s răstigniți „reprezentanții națiunii rusești”. Nici moldovenii n-au scăpat de monștrii păroși ai unionismului românesc; aceștia le-au confiscat averile, le-a luat casele, au pus mâna pe mănoasele pământuri, transformându-i în robi. Pentru a șterge totul ce ar putea aminti de etnia moldovenească, clica unionistă finanțată de România a alungat din codrii străbuni ai bătrânei Moldove toate păsările socialiste, care cântau simplu, moldovenește, aducând în locul lor păsări românești de peste Prut, care cântă într-o limbă de salon franțuzită, ce jignește demnitatea etnică a păsărilor care s-au născut moldovence și vor să moară moldovence.

… Of, Doamne, Doamne, dacă Rusia-mumă nu va interveni de urgență, R. Moldova poate dispărea de pe harta polietnică a lumii. Te rugăm în genunchi, Rusie-mumă, dă-i în cap României, oprește barbaria și salvează-ne polietnia!

Constantin Tănase
Fragment din cartea „Blestemul de a fi”,
25 februarie 2008

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *