Actualitate

Rusia: Condamnare în cazul cuplului de canibali acuzat că a omorât şi mâncat 30 de oameni

Natalia Bakşeieva a fost găsită vinovată de incitare la crimă şi dezmembrarea unei persoane. Procurorul de caz urmărea o sentinţă de 12 ani de închisoare pentru inculpată.

Bakşeieva a fost acuzată că l-a îndemnat pe soţul său, Dmitri Bakşeiev, în vârstă de 36 de ani, să omoare o femeie, după o ceartă care a avut loc în casa cuplului, în septembrie 2017.

Cuplul a fost arestat în 2017, după ce autorităţile au spus că au primit un telefon de la câţiva muncitori care reparau un drum din regiunea Krasnodar, în sud-vestul Rusiei, care găsiseră un telefon mobil în care erau fotografii cu un bărbat de peste 30 de ani alături de mâna şi capul tăiat ale unei femei.

Ancheta i-a dus pe poliţişti în apartamentul cuplului. Acolo au descoperit fotografii şocante, cu numeroase cadavre dezmembrate. Poliţiştii au mai găsit 19 fragmente de piele de la victime şi şapte borcane cu rămăşiţe umane. Cei doi ar fi ucis şi mâncat 30 de persoane. Faptele datează din 1999 încoace şi au fost recunoscute de soţie. Administratorul blocului a spus că uneori venea un miros neplăcut din apartamentul lor.

Dmitri Bakşeiev este în prezent tratat pentru tuberculoză şi este judecat într-un proces separat.

adevarul.ro 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *