Actualitate

S-a aflat care este programul electoral neoficial al lui Putin

 Redăm textul autorului

„Conturul noului mandat al lui Putin (prognoza politică):

1. Interzicerea presei străine (dupa „salutarile” de ieri de la Ministerul Justitiei pentru Radio Liberty, Medusa si alte mass-media cu finantare straina minimă).

2. Retragerea din Consiliului Europei (anunțul de ieri al lui Matvienko, presedintele Consiliului Federatiei – n.r.), conservarea juridică și izolarea de toate instituțiile internaționale, plecarea din CEDO, denunțarea pachetului de tratate internaționale.

3. Neutralizarea completă a spațiului politic (a se vedea ce se întâmplă cu Navalnîi și ONG-ul lui Hodorkovski – Open Russia).

4. Preluarea majoritatii activelor regionale de catre oamenii din cercul interior al președintelui și exsangvinarea finala a regiunilor. Val de dosare penale împotriva antreprenorilor cu condiția renunțarii la afaceri și transferul de active sub diverse pretexte.

5. Neutralizarea definitivă a suveranității politice și naționale (a se vedea Vasiliev în Daghestan și vom urmari Tatarstanul).

6. Dosare penale in masa și alungarea din țară a tuturor adepților religiilor netradiționale, Islam (Tablighi, Nursi, Hizb), creștine ( „Martorii lui Iehova”), budiste (Crișnaiti, Aum, Yoghini) și scientologi. Curățirea spațiului religios.

7. Deteriorarea puternică a relațiilor diplomatice cu multe țări din Europa (statele baltice, Europa de Est, Germania) până la închiderea ambasadelor.

8. Crearea unui firewall rusesc, dezactivarea Runet-ului de la rețeaua globală, filtrarea conținutului extern, izolarea Internetului.

9. Pachet de noi legi și inițiative represive (în vara anului 2018), urmat de un nou val de represiune (din toamna anului 2018) – „soluția finală a problemei“, întemnitarea lui Navalnîi.

10. Introducerea de restricții privind ieșirea din țară, extinderea practicii de privare de cetățenie, confiscarea bunurilor celor care au plecat”.

Sursa: paginaderusia.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *