Timpul.md

Actualitate 10 Mai 2018 | 14:18

Scandal în lumea muzicii: Rapperii Chris Brown şi Young Lo, daţi în judecată pentru VIOL

Rapperii americani Chris Brown şi Young Lo au fost daţi în judecată de o femeie care susţine că a fost violată şi molestată sexual în mod repetat în locuinţa primului, în timpul unei petreceri care a avut loc anul trecut, transmite AFP.

Procesul a fost intentat miercuri la o instanţă din Los Angeles, iar femeia, căreia nu i s-a făcut publică identitatea, spune că a fost atrasă în locuinţa lui Chris Brown, după un concert care a avut loc pe 23 februarie 2017, şi a fost în mod repetat violată de Lowell Grissom, cunoscut sub numele de scenă Young Lo.

Totodată, reclamanta spune că a fost obligată să facă sex oral cu o altă femeie, care se afla la menstruaţie.

Potrivit documentelor depuse în instanţă, imediat ce reclamanta şi o prietenă care o însoţea au ajuns la casa lui Brown, le-au fost confiscate telefoanele mobile.


În aceleaşi documente se mai specifică faptul că la petrecerea lui Brown se găseau alcool şi droguri, inclusiv cocaină, ecstasy şi marijuana.

Reclamanta a fost condusă într-unul dintre dormitoare, unde mai multe femei făceau sex cu Grissom şi Brown, dar, spune aceasta, ea nu dorea acest lucru.

Femeia a fost în cele din urmă lăsată să plece şi a mers la un centru de tratare a victimelor violurilor şi la poliţie.

Purtătorii de cuvânt ai lui Brown şi Grissom nu au putut fi deocamdată contactaţi.

Poliţia din Los Angeles a transmis AFP că "nu există nicio anchetă deschisă în ceea ce îl priveşte pe Chris Brown".

Brown a avut în ultimii ani mai multe probleme cu justiţia. În 2009 a fost condamnat pentru că a bătut-o pe Rihanna, pe atunci iubita lui, cu puţin timp înainte de gala Grammy din acel an.

În 2016, a fost arestat şi pus sub acuzare pentru atac cu armă letală.

Sursa: mediafax.ro

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus