Actualitate

Scandal în România: Wizz Air cerea 100 de lei pentru laptele pentru copii, după ce a reținut pasagerii cu 17 ore

Avionul urma să decoleze spre Aeroportul din Luton (la 70 de km de Londra, utilizat de companiile low cost) să decoleze miercuri seară, dar au fost informaţii că piloţii aeronavei, care au aterizat la Constanța, după o altă cursă, au raportat o defecţiune la motor.

Pasagerii au fost ținuți până la ora 02.00 în Aeroportul Constanța, după care au fost anunțați că a fost anulată cursa. Iar joi cursa a fost amânată din nou din oră în oră. Pe lângă acest fapt, pasagerii au fost nemulțumiți și de atitudinea reprezentanților companiei, care au cerut prețuri exagerate pentru produse și servicii. Spre exemplu, pentru laptele pentru copii, părinții au fost nevoiți să scoată din buzunare câte 100 de lei.

„Erau oameni cu copii și le cereau 20 de lei pe lapte, unii au pierdut locuri de muncă, unii banii pe bilete. Nu mai vrea nimeni să plece cu acest avion”, a povestit pentru Pro TV o pasageră.

Wizz Air apare deseori în centrul unor scandaluri legate de neonorarea orarului de zbor, întârzieri cronice și anularea unor curse în mijloc de sezon. Compania a fost dur criticată de presa română după ce în toamna anului trecut a renunțat la mai multe curse pe care le opera pe aeroporturile din țara vecină.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *