Timpul.md

Actualitate 27 Octombrie 2019 | 10:24

Schimb dur de replici între doi foști colegi ai blocului ACUM /// VIDEO

 Schimb dur de replici între liderul PPDA Andrei Năstase si liderul USB Valeriu Munteanu. 

 Valeriu Munteanu: „Dvs de unde știți cum trăiesc moldovenii? De asta familia Dvs trăiește în Germania, pentru că aici în Moldova să nu se murdărească de noroi? Trebuie aici să stea la grădiniță, aici la școală, să bea apă de la robinet și abia eu atunci o să vă cred. Dar dacă Dvs sunteți cumva aici la „zarabotkă”, atunci eu nu vă cred. Eu cred că sunteți aici într-o misiune…”

 


Andrei Nastase i-a răspuns lui Valeriu Munteanu: "Tu nu meriți a fi luat in seamă. Tu nu contezi!"

Anterior Valeriu Munteanu îl acuza pe Andrei Năstase că acesta ar avea cel mai neeuropean program electoral:  Năstase încearcă să impună locuitorilor priorități care nu pot fi realizate. Printre ele se numără un parteneriat public-privat pentru o linie de sortare, prelucrare şi reciclare a deșeurilor pentru a produce energie electrică și termică. Liberalul a precizat că niciun oraș european nu a găsit încă vreun investitor care să facă o astfel de investiție destul de costisitoare”.

Amintim că după părăsirea Partidului Liberal, Valeriu Munteanu a devinit candidatul Blocului ACUM la alegerile parlamentare din 24 februarie, în circumscripția nr. 18 Orhei-Călărași. În respectiva circumscripție, Valeriu Munteanu a fost întrecut de candidatul Partidului Politic Șor, Ilan Șor, care acumulase circa 60% din voturi. Valeriu Munteanu s-a clasat pe locul doi, cu puțin peste 20% din voturi.Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus