Horoscop

Scorpionii fac din ţânţar armăsar săptămâna asta. Află aici horoscopul tău

 Taur

Te vei simti foarte apropiat de persoanele mai mici ca varsta in aceasta saptamana. Asta inseamna ca o sa petreci mult timp cu familia, in special cu rudele mici. O sa mergi in locuri care iti vor trezi amintiri speciale si vei face tot posibilul pentru ca de aceste momente speciale sa se bucure si cei dragi.

Gemeni

Urmatoarea perioada nu vei avea parte de surprize iesite din comun, dar nici nu poti spune ca dragostea nu se va manifesta. Cel drag va fi mai apropiat de tine decat de obicei, ceea ce te face si pe tine sa privesti lucrurile cu alti ochi si sa iti schimbi comportamentul. Facand asta o sa vezi ca totul o sa ti se para mai frumos in jur.

Rac

Fericirea din aceasta saptamana se datoreaza cuiva foarte special in viata ta, dar de care in ultima vreme simteai ca te-ai indepartat. Intalnirea dintre voi va avea loc la un eveniment organizat de prieteni comuni. O sa realizati cat ati pierdut din cauza unei mici neintelegeri. Cam toata saptamana o sa te axezi pe acest subiect si alte lucruri nu prea te vor interesa.

Leu

Soarele va avea o influenta directa asupra sentimentelor tale in aceasta saptamana. Niciun gand rau si nicio grija nu iti vor tulbura linistea in aceste zile. Ba, mai mult, spre sfarsitul saptamanii vei primi o veste care iti va schimba total planurile facute pentru viitorul tau. Si linistea de care ai parte acasa te va ajuta foarte mult si la job.

Fecioara

Probabilitatea ca in perioada imediat urmatoare sa ti se schimbe radical viata sunt mici, insa totusi ceva notabil va avea loc miercuri sau joi. Poate fi vorba despre primirea unui cadou sau despre posibilitatea de a pleca intr-o calatorie.

Balanta

Un drum pe care il priveai cu suspiciuni la inceput se va dovedi a fi cel mai bun lucru care ti se putea intampla acum. Vei pleca plin de regrete de acasa, insa te vei intoarce cu bateriile incarcate si cu multa pofta de viata.

Scorpion

Te gandesti mai mult decat este cazul la o problema personala si tinzi sa faci din tantar armasar. Ar fi bine sa discuti cu o persoana care stie mai multe despre acest subiect si abia apoi sa iei o decizie. Nu te grabi pentru a nu gresi. Aminteste-ti ca este mult mai usor sa tai raul de la radacina decat sa ajungi intr-o situatie fara iesire.

Sagetator

Vei fi cam nostalgic in zilele urmatoare. Fie ca o persoana te face sa iti amintesti de ceva, fie ca se va intampla ceva ce te va aduce in acest punct toata saptamana vei fi tacut si te vei cufunda in lumea ta. Cei din jur vor observa ca nu te simti bine si vor incerca sa te inveseleasca. Desi ai vrea sa le spui direct motivul, preferi sa taci si sa iti vezi de treaba in continuare.

Capricorn

Esti o persoana ambitioasa, iar acum te-ai decis sa faci o schimbare majora in viata ta. Desi toti din jur iti spun ca nu o sa poti reusi singur, iti impui asta si nu te lasi pana rezultatul nu va fi favorabil. Sacrificiile vor fi cam mari, insa efortul va merita.

Varsator

Cea mai buna zi a saptamanii va fi marti. Toate vestile minunate le vei primi atunci si, in plus, exista sanse mari sa primesti si un cadou din partea unei persoane de sex opus. O ruda mai indepartata o sa iti faca o vizita. Te bucuri, insa suferi din cauza faptului ca vei avea mai putin timp pentru partenerul de viata.

Pesti

Urmeaza ceva nou in viata ta. Asta poate insemna inceperea unei relatii noi sau, dimpotriva, trecerea la un nou capital in viata de familie. Miercuri vei avea mari emotii pentru ca urmeaza un eveniment notabil.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *