Horoscop

Scorpionii riscă să intre în încurcături astăzi

Însă doar una poate fi luată în serios şi îţi va aduce beneficii şi pe viitor. Înainte de a accepta asigură-te că analizezi foarte bine toate detaliile propunerilor.

Pesti
Munca nu iti da pace nici acasa si tinzi sa ii neglijezi pe cei dragi din aceasta cauza. Ai grija sa nu ii ranesti in incercarea ta de a fi cat mai bun la locul de munca. In cazul in care depasesti masura va fi foarte greu sa ii faci pe ceilalti sa te accepte din nou in jurul lor.

Berbec
Nu ai chef de munca si pace. Ai face orice astazi ca sa scapi de munca, ba chiar esti dispus sa inventezi o boala ca sa scapi de cateva ore de munca. Adevarata problema este ca dupa programul de munca trebuie sa te vezi cu o persoana draga si de aceea nu prea mai ai rabdare.

Taur
Astazi nu este bine sa intri in discutii serioase pentru ca este posibil sa te enervezi si sa spui lucruri suparatoare pentru cei din jur. Daca se iveste o astfel de discutie, incearca sa nu te implici, dar refuza implicarea intr-un mod dragut.

Gemeni
Ziua de azi nu va fi una de nota zece din cauza unui amic care nu si-a tinut o promisiune si din aceasta cauza ai intrat intr-o incurcatura. Ajutorul vine din partea unui alt amic, asa ca pana seara o sa rezolvi toate problemele. Cu batai de cap, dar le vei rezolva.

Rac
Ai o zi plina la locul de munca, dar asta nu te deranjeaza, ba din contra iti face placere. In plus, ti-ai pus in cap sa faci ceva ce nu a mai reusit nimeni pana acum si abia astepti sa vada ceilalti cat de bine ti-a iesit tot.

Leu
Astazi vei primi cateva complimente la locul de munca, iar acest lucru te cam pune pe ganduri. Dupa ce te vei lamuri ca nu este nimic iesit din comun o sa poti sa iti vezi de treaba in continuare, mai ales ca ai foarte mult de munca.

Fecioara
Ai primit o sarcina personala din partea unui apropiat si acum totul se invarte in jurul acestei probleme. La munca dai multe telefoane pentru acest aspect si nu prea iti sta gandul la treaba. Ai grija sa nu vada seful cu ce te ocupi in timpul orelor de program.

Balanta
Astepti cu nerabdare zilele libere ca sa te relaxezi. Doar ca uneori socoteala din targ nu se potriveste cu cea de acasa si este posibil ca anumite persoane sa te forteze sa iti schimbi planurile. Din fericire, iti va face placere.

Scorpion
Ai intrat intr-o incurcatura si nu incerca sa gasesti scuza ca ai si tu partea ta de vina. Este adevarat ca o alta persoana este principalul vinovat, insa nici tu nu poti spune ca nu esti vinovat. In loc sa reprosezi, mai bine ai incerca sa gasesti o solutie pentru iesirea din impas.

Sagetator
O persoana mai in varsta din familie iti solicita o favoare, insa tu nici nu vrei sa auzi. Nu ca nu ai avea timp sau ca nu ai putea, ci pur si simplu persoana respectiva te scoate din sarite si nu vrei sa o ajuti. Partenerul de viata te va face sa privesti altfel lucrurile si sa te ocupi de problema persoanei respective.

Capricorn
Nu esti intr-o forma maxima si te simti cam abatut. Nu ai chef de munca, nu suporti galagia, dar parca nici nu ai sta in pat sa dormi. Ar fi o idee buna sa te plimbi putin si sa iei o gura de aer curat, poate o sa te simti mai bine.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *