Moldova

Scrisoare de la cititori: Cea mai reuşită candidatură la postul de Prim-ministru a RM este Maia Sandu

O cunosc pe D-na Maia Sandu după faptele concrete exercitate din postura de Ministru a Educaţiei prin care, ca un adevărat patriot al Republicii Moldova, a impus tineri să devină persoane cu cunoştinţe profunde şi să acceadă spre demnitate. Deoarece D-na Maia Sandu face ordine în învăţământ, sunt convins că Domnia sa va face ordine şi în ţara Republica Moldova. Această afirmaţie este justificată prin faptul că:

– este inteligentă, principială, incoruptibilă şi îndrăzneaţă;
– are o pregătire profesională foarte înaltă, ce-i permite să rezolve orice problemă la nivel de naţional;
– este independentă politic.

Am apreciat profund darea de seamă şi răspunsurile ei ferme la întrebările deputaţilor când a fost ascultată la şedinţa Parlamentului din 2014.
Sunt ferm convins că pentru această candidatură vor vota toţi parlamentarii care într-adevăr doresc ca în Republica Moldova să fie ordine, ca cetăţenii Moldovei să aibă o viaţă decentă şi lupta cu corupţia să ducă la rezultate concrete. De asemenea, desemnarea dumneaei la funcţia de prim-ministru va conduce la selectarea membrilor Guvernului după profesionalism şi nu după apartenenţa partinică, la eradicarea flagelului corupţiei şi la îndeplinirea atribuţiunilor de serviciu la nivelul cel mai înalt, fără admiterea nici unui fel de cumătrism.

Subsemnatul,
S. Dimitrachi, doctor habilitat în tehnică, profesor universitar

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *