Opinii și Editoriale

Scrisoare din Italia: Feriti-va de PCRM si PPCD

Daca liderul Partidului Comunistilor si-ar fi respectat promisiunile facute in celelalte doua campanii electorale pentru alegerile parlamentare, azi i-am fi spus:
„Multumim pentru o viata noua si luminoasa, stabilitate, viitor fericit si incredere in ziua de maine, pentru reforme, bunastare materiala, economie dezvoltata, combatere a saraciei, somajului, coruptiei, pentru intoarcerea acasa a celor plecati peste hotare…”. Asa-i ca va umfla rasul? Nimic dintre acestea nu s-a intamplat!

Dar Voronin continua, fara nicio rusine, sa ne minta, facand alte promisiuni. Si el, exact ca si Iurie Rosca, ne crede niste prosti. Intr-adevar, parca a tunat si i-a adunat pe acestia doi.
Ce i-o mai fi trebuind lui Voronin, care incepe sa se impiedice in varsta a treia
ca si legendarul Leonid Brejnev? Altul, care tine la neamul sau, inca in 2005 ar fi cedat presedintia unuia mai tanar, cum au facut-o rusii sau americanii. Al nostru – nu. Timp de opt ani, s-a jucat cu noi de-a comunismul, dar, de fapt, a instaurat in R. Moldova o dictatura a familiei sale, care isi bate joc de tot poporul.
Bunaoara, cred ca „fenomenul Oleg Voronin” o sa ridice poporul la o revolta care o sa-l faca pe tatal sau sa caute un elicopter de salvare, ca, pe vremuri, Nicolae Ceausescu. Atunci, si televiziunile care sustin dictatorul vor fi pedepsite.
Cred ca, dupa 5 aprilie, aceste televiziuni isi vor da seama de pacatele pe care le-au facut, pentru ca, dupa scrutin, clanul Vorosca va fi tras la raspundere. Eu, de aici, de departe de casa, rog toate rudele mele, dar si prietenii, si fostii colegi de lucru sa nu mai voteze PCRM sau PPCD. Fara aceste partide, vom scapa de multe batai de cap, inclusiv cele provocate de promovarea intereselor rusesti in R. Moldova.

Gheorghe Batca,
Verona, Italia
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *