Opinii și Editoriale

Se apropie vremea Adevarului

Alegerile anticipate din 29 iulie pot insemna un inceput de reabilitare a societatii noastre, vlaguite si dezbinate opt ani la rand de comunisti. Ne putem reabilita noi, cetatenii de rand, dar si statul, care scartaie din toate incheieturile sub povara regimului Voronin. Comunistii ne-au adus la sapa de lemn si ne-au facut de ras in toata lumea. Va fi nevoie de ani buni pentru a indrepta imaginea aceasta de cea mai saraca si mai trista tara din lume.

Comunistii presimt ca vor pierde aceste alegeri, de aceea s-au si apucat sa strige ca din gura de sarpe ca patria e in primejdie. Au si inceput sa umple cutiile postale cu chemari inflacarate la apararea patriei. Dar am vrea sa-i intrebam pe acesti tovarasi: de cine vor ei sa apere patria? Unde era Voronin ori Misin, ori Ostapciuk atunci cand noi puneam temelia suveranitatii si independentei acestui stat? Erau in cealalta tabara si ne loveau cu batele pe spate. Unde erau ei, cand noi aparam integritatea tarii la Nistru? Erau de partea lui Smirnov si a cazacilor.

Dar unde au fost comunistii din 2001 incoace, cand tara a fost parasita de un milion de oameni? De ce nu i-au oprit si pe ei sa stea aici si sa-si apere patria?Adevarul il vom afla dupa alegeri. Vom afla si de planul de depopulare a Republicii Moldova, pe care il infaptuieste Voronin, si de cat de curate sunt afacerile feciorului sau care a privatizat toata Moldova, sau cum a fost posibil in conditiile noastre sa apara aceasta burghezie rosie care a pradat si a umilit tara in ultimii ani.

Dupa alegerile din 5 aprilie credeam ca nu mai exista nicio iesire din situatie, si multa lume era gata sa-si ia lumea in cap si sa plece peste hotare. Dar s-a intamplat o minune adevarata. Comunistii nu au putut obtine „votul tradator” nici cu pretul a milioane de euro. Opozitia s-a tinut tare pe pozitii si nu a cedat presiunilor. Bravo ei! S-a tinut si a mai acordat o sansa Moldovei de a deveni o tara in rand cu lumea.Eu si familia mea am votat la 5 aprilie pentru Stejar, pentru Partidul Liberal Democrat. La alegerile anticipate voi proceda la fel si ii voi indemna pe toti cunoscutii mei sa faca la fel. Imi place foarte mult aceasta echipa si sunt convins ca nu ne va da de sminteala niciodata.

Rodion Busuncean,
Balti

 

 

 

 

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *