Timpul.md

Actualitate 23 Aprilie 2018 | 12:40

Se cunosc primele versiuni care ar fi dus la producerea incendiilor de pe străzile Academiei și Ismail din Chișinău

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI a stabilit primele versiuni de producere a incendiilor de pe străzile Academiei nr.1 și Ismail 89/1 izbicnite pe data de 20 aprilie 2018.  

În urma cercetării statice și dinamice a locului incendiilor Laboratorul experimental antiincendiar a înaintat mai multe versiuni. În cazul incendiului de la Institutul de Microbiologie și Biotehnologie specialiștii au luat în calcul două versiuni și anume: scurtcircuit în rețeaua electrică de alimentare cu energie electrică a operatorului de telefonie mobilă și a doua, imprudență cu focul deschis.

În cazul incendiului de pe strada Ismail 89/1, angajații IGSU de asemenea au înaintat două versiuni și anume: încălcarea regulilor de apărare împotriva incendiilor la exploatarea sistemului de evacuare a gazelor fierbinți și a doua, scurtcircuit în rețeaua electrică de alimentare a hotei. Cauzele finale în ambele incendii vor fi incluse într-un raport al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, după stabilirea și evaluare tuturor circumstanțelor de producere a incendiilor.  

TIMPUL.MD

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus